• 18 Mayıs 2024 Cumartesi 20:09:54

Olivia Baglivi'nin mavi dudakları Chanel'den

Olivia Baglivi ve mavi dudakları. Genç oyuncu, Malaga Film Festivali'nde avangart makyajıyla şaşırtıyor.

Olivia Baglivi şu anda herkesin dilinde olan genç İspanyol aktris. Ve ağzı Malaga Film Festivali'nde de dikkatlerden kaçmadı. Chanel'in resmi makyaj sanatçısı Iván Gómez tarafından boyanmış yoğun mavi dudaklar.
 

Chanel'den makyaj sanatçısı Iván Gómez, Olivia Baglivi'nin Malaga Film Festivali'ndeki makyajının anahtarlarını adım adım anlatıyor.

Makyaj sanatçısı Iván Gómez , Olivia Baglivi için parlak bir cilt ve koyu mavi bir dudak tercih etti. Iván'ın modern bir etki elde etmek isteyerek, taze ve yarı saydam bir sonuç gösteren bir makyaj ortaya çıkardı.


Adım 1 : Iván,  yeni  Chanel No. 1 serisi ile Olivia Baglivi'nin yüzünde çalıştı. Cildi canlandırmak ve hafif ve nemlendirmek için küçük drenaj masajları yaptı. Ayrıca bizimle de küçük bir sır paylaşıyor:
`Özellikleri tamamlamak için kontür alanını çok iyi çalışın.`


Adım 2: Kusurların veya kızarıklıkların düzeltilmesi gereken bölgelere Les Beiges No. 20 makyaj bazını uygulayın. Kapatıcıyı, ayrıca koyu halkalara ve hareketli göz kapağına da uyguladı.

Adım 3: Olivia Baglivi'nin göz çukuru için Iván Gómez, gözlere ışık sağlayan sıvı dokulu bir gölge kullandı. Kirpikler için ise siyah bir maskara: Amacı görünümü tatlandırmak olan Le Volume Revolution.

Adım 4: Iván, Olivia'nın yanaklarına pembe tonda bir allık, Blush Lumière Pêche Rosé sürdü ve parmak uçlarının hafif dokunuşlarıyla uyguladı. Hafif dokunuşlar vermek için elmacık kemiği ve burnun üst kısmına Baum Essentiel de Chanel aydınlatıcıyı kullandı.

Adım 5: Ve Olivia Baglivi'nin bakışları ve yorumlarını alan mavi dudaklarını bitirmek. Bu büyülü etkiyi elde etmek için Iván Gómez'in yaptığı ilk şey, parmakların küçük dokunuşlarıyla uygulanan nemlendirici bir balsamı uygulamaktır. Daha sonra birkaç dakika açık bırakıyor ve ardından yoğun bir mavi kalemle dudakların ana hatlarını çizmeden önce fazla ürünü çıkarıyor. Son olarak, Nº38 Blue Metal rengindeki Style Yeux Waterproof ile dudakları dolduruyor Ve Iván bize rengi düzeltmek için başka bir sır daha veriyor:
`Biraz yarı saydam toz uygulayın ve nemlendirici balsamı kalemin dokusuyla karıştırarak pigmenti tekrar sabitleyin.`





 

Yorumlar

Yorum Yap