• 18 Mayıs 2024 Cumartesi 18:36:35

Chanel şaşırttı...

Chanel , gerçek bir prensesi at sırtında podyuma çıkartarak Paris'teki Haute Couture Haftası'nda bambaşka bir tarzda en son koleksiyonunu tanıttı.


Fransız moda evi, Grand Palais Éphémère'deki konukları şaşırtacak şekilde, Salı günü defilesini Monaco Prensi Albert'in aynı zamanda rekabetçi bir atlamacı olan yeğeni Charlotte Casiraghi'nin desteğinide alarak açtı.

Payetli bir Chanel ceket ve siyah bir kask takan Casiraghi, at sırtında ortaya çıktı ve müzisyen Sébastien Tellier'in canlı performansı eşliğinde podyumda koştu. Aralarında Margot Robbie, Pharrell Williams ve Vogue'un baş editörü Anna Wintour'un da bulunduğu çok sayıda yüksek profilli konuğun katılımıyla, dörtnala odayı turladı.
 
Aynı zamanda Hollywood ikonu Grace Kelly'nin torunu olan Casiraghi, daha önce Gucci ve Saint Laurent için modellik yapmış ve 2020'de Chanel marka elçisi olarak görücüye çıktı. Annesi Hannover Prensesi Caroline, Chanel'in kreatif direktörü Karl Lagerfeld'in yakın arkadaşıydı.
Gösteriden önce hazırlanan bir tanıtım videosunda Casiraghi, atların kullanımının Chanel ve kurucusunun hikayesine uygun olduğunu söyledi.

Yorumlar

Yorum Yap