• 18 Mayıs 2024 Cumartesi 20:09:51

2022 Venedik Film Festivali

Gerçek bir zarafet gösterisi!

Sinema ve moda, 79. La Mostra'nın kutlanmasıyla Venedik'te yeniden buluşuyor . Dünyanın en eski film etkinliği, önümüzdeki birkaç gün boyunca - 31 Ağustos - 10 Eylül arasında - yedinci sanatın, sosyetiklerin, modellerin veya moda dünyasının sembolik kişiliklerinin en tanınmış yüzlerini geleneksel Palazzo de Cinema del Lido'da ağırlayacak . 



Öne çıkan sadece aday filmlerin olmadığı takvimde dünyanın dört bir yanından büyük film yıldızları, İtalyan şehrine seyahat eden moda sektörünün önde gelen sosyete ve ünlüleri ve geride bıraktıkları bitmek bilmeyen moda önerileri festivalin ilgi çekici özelliklerinden. Bu on gün boyunca moda kesinlikle çok önemli bir rol oynuyor.

 

30 Ağustos'ta başlayan  Venedik Film Festivali'nde önümüzdeki iki hafta içinde prömiyer yapacak tonlarca hareketli film var - yani Hollywood'un en yetenekli tüm oyuncuları orada olacak. Bizim radarımızda mı? Blonde'tan Ana de Armas, Bones & All'dan Timothée Chalamet, Tár'dan Cate Blanchett ve White Noise'dan Jodie Turner-Smith, diğerleri arasında. Turner-Smith özellikle güçlü bir başlangıç ​​yaptı: Dün gece festivalin kokteyl başlama etkinliğinde, Raisa Vanessa'nın etek ucu püsküllü mavi mini elbisesini giydi. 
Aynı açılış töreninde, bu yıl festivalin jüri başkanı olarak görev yapan Julianne Moore, kalp şeklinde deri büstiyer ile Alaïa konfeti baskılı bir elbise içinde parlarken, Tessa Thompson siyah tül Rodarte blazer elbise giydi.
Önümüzdeki iki hafta boyunca sergilenecek çok daha fazla moda anı olacak. 

Bu nedenle Venedik Film Festivali kırmızı halısından en iyi görünümleri tekrar bakalım...



Penelope Cruz

Can Yaman



Florence Pugh


Taylor Russell



Mia Gotik


Greta Ferro


Alessandra Ambrosio


Barbara Palvin


Rocio Munoz Morales

 

Yorumlar

Yorum Yap