• 18 Mayıs 2024 Cumartesi 21:01:44

2022 MTV Video Müzik Ödülleri

MTV Video Müzik Ödülleri : En cesur kırmızı halı görünümleri 

MTV VMA'larının popüler müzikal galası, 2022'de moda beklentilerini hatırlanması gereken görünümlerle geri getirdi.

Her yıl en abartılı ve riskli kırmızı halılardan biriyle hayatımıza dönen müziğin en büyük olaylarından biri olan 2022 MTV Video Müzik Ödülleri yine etkileyiciydi. Gerçek şu ki, asla hayal kırıklığına uğratmıyorlar ve bize birçok durumda aşırılıklarla dolu bir görünüm tarihi koleksiyonu bırakıyorlar.
Bu yıl, MTV VMA'ları Newark'taki Prudential Center'da Nicki Minaj, LL Cool J ve altın üçlü Jack Harlow'un ev sahipliğinde düzenlendi. Ve her zaman olduğu gibi, gala, Jack Harlow ve Fergie'nin kendisinin veya J Balvin'in Ryan Castro ile birlikte performanslarıyla canlı müziğe doluydu.

Bu yılın büyük kazananzi, "All Too Well" adlı şarkısıyla Amerikalı şarkıcı Taylor Swift oldu ve yılın en iyi video klibi ödülünün yanı sıra en iyi uzun metrajlı video ve en iyi yönetmenlik ödüllerini aldı. 
Buna ek olarak, Lil Nas X ve Jack Harlow için "Industry Baby" şarkısının versiyonu için üç ortak heykelcik ve etkinliğe katılmayan ve diğer ödüller arasında tanınan Harry Styles Styles için başka üç heykelcik daha vardı.

Yılın en iyi albümü "Harry's House" ile yılın en iyi albümü "As It Was" ise en iyi pop video klibi ve en iyi görüntü yönetmeni seçildi. 

Harlow ayrıca yazın en iyi şarkısı seçilen "First Class" için solo bir heykelcik kazandı.




Taylor Swift



Anitta


Lili Reinhart



Dixie D'Amelio




Güvercin Kameron



Avril Lavigne



Jack Harlow



Lauren Spencer-Smith

Yorumlar

Yorum Yap