• 18 Mayıs 2024 Cumartesi 18:59:18

Harry Potter serisinin ünlü oyuncusu Emma Watson rol arkadaşları Daniel Radcliffe ve Rupert Grint'le bağlarını konuştu.

Harry Potter 2001'de serinin ilk filmi Felsefe Taşı ile vizyon da fırtınalar estirmişti.  Harry Potter film serisiyle  nesiller yetişti . Bu sekiz filmlik serinin hayata geçmesine yardımcı olan ve seyircinin gözleri önünde büyüyen oyuncu kadrosunun normal hayatta iletişimleri var mı? Harry Potter üçlüsü sohbet ediyorlar mı?  Emma Watson geçenlerde Daniel Radcliffe ve Rupert Grint ile olan ilişkisinden bahsetti.


Vogue dergisinin Britanya edisyonuna verdiği ve 12 Ocak'ta yayınlanan röportajda özel yapımdan da bahseden Watson, serinin diğer başrol oyuncuları Radcliffe ve Grint'le şu anki ilişkilerine dair konuştu. 31 yaşındaki oyuncu hâlâ iletişim halinde olduklarını ancak yazışmak yerine bizzat görüşmeyi tercih ettiklerini söyledi. 
Watson hem Grint hem de Radcliffe'in WhatsApp gibi uygulamalardan hoşlanmadığını söyledi ve ekledi: 

İkisi de WhatsApp'tan ve genel olarak telefonlarından nefret ediyor. Aslında üçümüz elektronikten gerçekten uzak durmaya çalışıyoruz, bu yüzden uygulamalar iletişimimizde büyük bir etkiye sahip değil. Grup sohbeti yapmıyoruz ama bireysel olarak konuşuyoruz. `Rupert çarşamba bana kızının fotoğraflarını gönderdi ve bayıldım` dedi.

Yorumlar

Yorum Yap