• 18 Mayıs 2024 Cumartesi 19:08:07

New York Moda Haftası Ne Zaman ?

11 Şubat - 16 Şubat 2022 tarihleri ​​arasında New York Moda Haftası gerçekleşiyor olacak...



Uzun süredir hayatımızın gerçeklerinden biri haline gelen pandemi, moda sektörünü etkiledi. Covid-19 sebebiyle geçtiğimiz senelerde iptallerle karşılaşan moda etkinlikleri ise gerekli önlemlerle güçlü bir şekilde geri dönmeye hazırlanıyor. Her ne kadar yeni varyantlar endişe yaratsa da, 2022-23 Sonbahar/Kış koleksiyonlarının tanıtılacağı New York Moda Haftası’nın takvimi artık belli oldu.


CFDA'nın CEO'su Steven Kolb konuyla ilgili Vogue'a yaptığı açıklamada: Amerikan moda endüstrisi bu zor zamanda büyük bir direnç gösterdi. Omicron varyantı her düzeyde zorluklar sunmaya devam ederken, tasarımcıların koleksiyonlarını tüm moda haftası paydaşlarının güvenliğini göz önünde bulundurarak yaratıcı, yenilikçi yollarla sunmaya devam etme yollarını görmek için sabırsızlanıyorum. sözleriyle moda haftasına dair düşüncelerini ifade ediyor.


11 Şubat - 16 Şubat 2022 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan New York Moda Haftası’nda Tom Ford, Tory Burch, Coach, Proenza Schouler, Michael Kors ve Anna Sui gibi markalar fiziksel defileler düzenlemeye hazırlanırken, Adam Lippes, Imitation of Christ, Sandy Liang ve Theophilio ise dijital olarak koleksiyonlarını sunacak. CFDA ve IMG, aşı, kapalı alanlarda maske takma ve izleyici sayısını azaltma gibi Covid-19 önlemlerine de ekstra özen gösterecek.

 22-01/17/american-collections-calendar_fall-2022.jpg

Yorumlar

Yorum Yap